Referenser - se även fallbeskrivningar nedan

DISTANSHEALING

Det är med spänd förväntan jag lägger mig bekvämt i min säng med en filt över mig.
Jag har tid för distanshealing.

Sedan en tid har mina ben och höfter varit stela och värkt så jag har därför bett Janne om hjälp.
Jag slappnar av och blundar. Efter några minuter känner jag ett lätt surr i kroppen, energierna jobbar.
Under halvtimmen som behandlingen varar flödar energier genom kroppen och speciellt då genom höfter och ben.
Det är som att ligga i en flod av ljus och med vågors kraft görs min kropp smidig igen.
Kroppen fylls med ny energi och den gamla tunga och tröga försvinner.
Efter 4 behandlingar har stelhelten försvunnit och svullnaden i vänster fot är borta.
Även knäskadan jag ådrog mig vid ett fall känns inte mer.

Jag rekommenderar verkligen denna behandlingsform.
Du behöver bara bestämma en tid med Janne och se till att du får vara för dig själv under en dryg halvtimma.
Smidig och effektiv på många sätt eftersom du inte behöver åka någonstans.

Lev i Ljuset
Lena

Fick tips av en f d arbetskollega att prova zonterapi på grund av bl a onda och stela leder.

Tog kontakt med Janne Forsström på Helhetsterapeuten och redan efter första behandlingen kände jag stor skillnad. Kroppen reagerade direkt mycket positivt och jag kunde mer och mer göra rörelser som inte hade fungerat så bra innan. Jag rekommenderar verkligen alla med liknande problem att testa på zonterapi.

Mayliz Larsson

Läs följande artikel om min klient som lidit av Sjögrens syndrom sedan mer än 14 år tillbaka och hur hon tillfrisknat efter mina zonterapibehandlingar: Klicka här

Efter många år av värk (12-13 år) stickande/molande/skärande smärta... i nacke, axel, skuldra och arm... Daglig huvudvärk sen 14 års ålder...
Åtskilliga läkarbesök & hänvisningar till sjukgymnaster med olika behandlingar, mycket knaprande på piller, egenbehandling, massage m.m. m.m...

Efter ett tag ger man upp & tror att man måste finna sig i detta, undrar; "Kommer jag någonsin vinna över denna värk & smärta"??
Jajemän, nu tror jag det, fick ett namn & tfnnumer till JANNE FORSSTRÖM!
Jag var i riktigt dåligt skick när jag kom på första behandlingen, september -13, fruktansvärda smärtor i vänster sida av huvud, öga, nacke, skuldra & helt bortdomnad i hela vänster arm.
Efter 90 minuters behandling & jag sätter mig upp, jag trodde på fullaste allvar att det var ett skämt... Men, huvudvärken var BORTA, jag kunde röra huvudet, vrida åt båda håll.
Domningarna i vänster arm hade släppt & för första gången på väldigt länge kände jag hopp!
Detta resulterade i att jag fortsatte att underhålla min kropp med behandlingar hos Janne.
Jag har fått ett värdigt liv, huvudvärken är så gott som borta efter nästan daglig skallebank i 24 år!

Janne har absolut hjälpt mig, tveka inte att boka tid hos JANNE FORSSTRÖM du också, ge det 2-3 behandlingar, jag är säker på att det kommer hjälpa!

Marie Granberg 38 år Köping

Jag har haft stora problem med min astma, kunde knappt få luft ibland. Var till läkare som skrev ut mediciner och inhalator, dessa lindrade problemen lite grann. Eftersom jag inte tycker om mediciner så ville jag bli kvitt dem och istället bli frisk. Då vände jag mig till Janne på Helhetsterapeuten. Han har behandlat mig med zonterapi, lärt mig andas rätt, gett mig en del övriga tips för att ändra och ställa om till rätt livsföring. Efter endast 6 behandlingar så var min astma som bortblåst och jag slutade med alla mediciner mot min astma. Mitt blodvärde har också blivit mycket bättre samt alla övriga värden. Jag har fått ett större lugn inombords och har mer energi och kraft. Jag rekommenderar alla som har något problem med hälsan att uppsöka Janne.

Mona Nääf, Köping

Jag har gått hos Janne på Helhetsterapeuten sedan september 2012 och fått zonterapi som har gett mig vardagsenergin och livskraften tillbaka. Mina vänner och bekanta runtomkring mig har påpekat att jag är en betydligt piggare och gladare människa nuförtiden. Jag går nu på regelbundna behandlingar varannan vecka och känner att jag mår väldigt bra av det.

Irene Larsson, Köping

Sedan en tid tillbaka har jag varit väldigt energisvag, känt mig väldigt trött och hängig. Eftersom jag alltid haft en stor tilltro till naturliga alternativa sätt att kurera min hälsa så kontaktade jag Janne Forsström på Helhetsterapeuten. Jag blev då erbjuden att prova en behandling med Strykningsterapi, några dagar efter behandlingen var jag full av energi igen och mådde toppen. Jag hoppas fler tar chansen och provar på hans välgörande behandlingar för både kropp och själ!

Lisbeth Forsberg, Köping

1995 fick jag mina första symtom, försämrad koordination och balans, fick diagnosen godartad hjärntumör i lillhjärnan och delar av den opererades bort året därpå. 2003 återkom symtomen, tumören hade då växt i storlek och sommaren därpå inleddes 30st strålbehandlingar. Detta medförde att syn- och balansnerven skadades kraftigt, höger ansiktshalva förlamades, högra kroppshalvan försvagades och hörseln försvann på höger öga. Högra ögonlocket går inte att stänga vilket lett till ärrvävnad på horhinnan och synen är nästan obefintlig på det ögat.

Den 14/2 2012 inledde jag behandlingar med Ansiktszonterapi av Helhetsterapeuten.

Jag känner att behandlingarna har hjälpt mig mycket i mina läkningsprocesser och efter varje behandling har jag märkt positiva förändringar. För att nämna några av de positiva förändringar jag märkt så är det t.ex. klart förbättrad syn, bättre balans och koordination, ökad närvaro och medvetenhet samt att ansiktsförlamningen sakta börjat släppa lite grann.

Här kan Ni se några bilder och följa utvecklingen av behandlingarna.

Marie1Efter första behandlingen Marie2Efter fjärde behandlingen Marie3Efter elfte behandlingen Marie4Efter trettonde behandlingen Marie5Efter sextonde behandlingen

Marie Larsson, Arboga

Jag är en 69 årig kvinna som har haft ont i nacken i ett år, har provat allt men ingen har hjälpt mig. Av en händelse var jag på Hälsokraft när de hade sitt ett års firande, där var Janne Forsström Helhetsterapeuten och gjorde prova-på behandlingar i zonterapi. Jag trodde inte alls på zonterapi men eftersom inget annat hjälpt så tog jag chansen och provade ändå. Jag kunde knappt tro att det var sant men efter 20 minuters prova-på behandlingen hade det onda helt försvunnit! Jag beställde ändå en ny tid veckan därpå ifall det bara skulle vara tillfälligt men besvären återkom aldrig utan jag har varit helt besvärsfri sedan dess. Hans zonterapibehandling fungerade mycket effektivt på mig så jag kan varmt rekommendera honom.

Mirja Myllyharju Köping

Jag har under cirka 10 år gått med en muskelinflammation i min axel. Den var kronisk och släppte aldrig, tål inte heller anti-inflammatoriska preparat. Sökte mig då till Helhetsterapeuten i Köping för att få hjälp med detta, redan efter 3 behandlingar med zonterapi märkte jag en jätteskillnad, jag har nu blivit av med min onda axel och jag känner mig förövrigt riktigt pigg också. Jag kan verkligen rekommendera Helhetsterapeuten i Köping.

Anna Pettersson, Arboga

I samband med en operation fick jag nervskador. Delvis förlamad i båda benen och upp till bröstkorgen samt cirkulationsskador och kraftigt minskad känsel i samtliga drabbade områden. Läkarna gav mig inget hopp och jag skulle bli rullstolsbunden för resten av livet.

Eftersom jag var intresserad av zonterapi kontaktade jag då zonterapeuten Janne Forsström. Efter några behandlingar med zonterapi märkte jag påtagliga cirkulationsförbättringar, ökad rörlighet i benen samt förbättrat allmäntillstånd. Efter cirka 5-6 månader kunde jag börja gå inomhus med rullator och min förhoppning är kunna bli återställd så pass att jag slipper rullstolen.

Ulf Ernstsson, Arboga

Hade värk i båda knäna pga. artros. Jag kom då i kontakt med Janne Forsström. Han erbjöd mig att prova zonterapi, vilket visade sig att vara ett lyckokast då jag numera är smärtfri. Rekommenderar Janne å det varmaste.

Carin Aronsson, Arboga

Fallbeskrivningar

 Kvinna 50+

Konstaterad Parkinson samt utbrändhet i kombination med nedstämdhet och saknar livsglädje.
Höger kroppshalva i kraftig obalans, skakningar i både hand och fot. Kan ej längre köra bil på grund av störningar i motoriken då nervsystemet är ur balans. Benlängdsskillnad på 1 cm.

Behandling: HLT - Blev spikrak
Zonterapi samt Resonansbehandling

Efter behandlingen var foten avsevärt mycket bättre och hon kunde gå klart stabilare på foten.
Skakningarna i höger hand mindre.
Piggare och gladare.

Kvinna 40+

Symtom: Fibromyalgi sedan cirka 30 år tillbaka i tiden som blivit värre sista tiden. Förutom mycket värk allmänt i kroppen så har hon haft problem med ont i rygg och nacke samt huvudvärk var och varannan dag. Väldigt ont i höfterna varje morgon när hon vaknar. Mycket problem med förstoppning m.m.

Skolmedicinen har i sedvanlig ordning bara skrivit ut piller till höger och vänster som bara ökat och ökat hela tiden, samtidigt som hennes besvär blev värre och värre.
Till slut tröttnade hon och vände sig till mig för att få hjälp.

Behandling hos mig: HLT, Ortobionomi och Zonterapi första gången. Låste upp mycket spänningar i rygg och nacke.

Resultat efter 1 vecka: Ingen värk i sidorna alls på morgorna när hon vaknat, ingen huvudvärk alls på hela veckan, börjat få igång tarmfunktionen och sover djupare på natten.

Behandling nr 2: Zonterapi

Resultat efter en vecka: Fortfarande ingen huvudvärk, ingen värk alls i rygg och nacke samt att tarmen nu fungerar helt normalt.
Börjat minska ned på smärtstillande medicin, har mer energi och är gladare.

Kvinna 50 +

Symtom: Smärta och stelhet i höger axel p.g.a. artros, ont i benen, magproblem - typ ett sug som vid magkatarr.

Behandling: Reiki Healing på distans 6 ggr.

Här kvinnans egna ord.

1: Väldigt skönt och kraftfullt. Först kände jag lugna vågor och lite pirr i huden. Sedan var det väldigt kraftiga energier. Det nästan krampade i benen. Mot slutet kändes ett stort lugn...och det gör jag fortfarande.

2. I början var magen som en cementblandare med stora stenar i. Efter hand så blev stenarna mindre och mindre och magen blev lugnare. Till och från så kom det mycket kraftig energi. Nästan som att jag flög. Det smärtsamma suget är nästan helt borta. Känner mig mycket lugnare i hela kroppen.
Har haft ett sug i magen i flera dar...typ magkatarr. Nu är det snudd på borta.
Hela kroppens känsla - balanserad och lugn. Kan även nämna att två katter låg som slipsar jämte mig helt utslagna.

3. I början var det virrigt och ogreppbart. Det flaxade runt liksom, men efter ett tag så kom det en mycket kraftfull och "tung" energi som körde på rejält säkert i 20 minuter. Katten gick och lade sig på golvet. Har ett mycket behagligt lugn i kroppen nu.

4. Det var riktigt tunga energier i början. Det riktigt trycktes igenom kroppen. Axeln kändes iskall i början men blev varmare allt eftersom. Ingen värk i slutet.
Benen kändes också en hel del. Som svall efter långa stora vågor.
Jätteskönt verkligen.
Känner mig lugn och harmonisk i hela kroppen. Benen är lite sockerdricka i....bubblar liksom.
Axeln värmer inifrån på ett behagligt sätt.
Tusen tack...

5. En riktigt skön känsla i kroppen nu. Speciellt i benen. Axeln känns varm så något jobbar i den. Superfina energier förmedlar du.

6. Fullständigt sprakande energier som böljade genom kroppen. Ganska lugnt i början med en skön varm stabil energi. Sedan sprakade jag som ett kärnkraftverk. Benen riktigt krampade och axeln vibrerade och ryckte till flera gånger. Nu är det en mycket lugn och skön känsla i kroppen.

Kvinna 80+

Haft ont i vänster höft i en dryg vecka.

Behandling: 2 övningar med Ortobionomi för höften.
Under behandlingen känner hon hur det öppnar upp i höften och blir varmt.
När hon kliver av bänken är hon helt smärtfri.

Kvinnans egna ord: Jag kan inte fatta att jag inte har något ont längre. Tänk att det kunde försvinna på en gång. Du har magiska händer!
Jag tackar dig så hemskt innerligt mycket!

Ja tänk vad 3 minuter kan göra för skillnad!
Ortobionomi är en enkel genuin metod som kan åstadkomma små underverk ibland

Kvinna 65+

Däckad i halsfluss och influensa.

Hon skulle ha kommit på behandling till mig ikväll men avbokade via sms igår. Jag svarade då att jag kunde skicka Reiki på distans till henne, det ville hon gärna. Jag skickade Reiki till henne en liten stund senare och efteråt ringde hon och talade om att hon fick världens frossa efter behandlingen. Hon var så glad över reaktionen och tackade så mycket.

Idag tänkte jag, undrar hur hon mår idag, om hon är bättre eller sämre?
Så jag bestämde mig för att skicka ett sms och fråga.

Klipper in vår konversation här nedan.

Jag: Hur mår du idag?
Är det någon förändring?
Bättre el sämre?

Hon: Mer än BÄTTRE!!! Jobbar som vanligt. Har redan glömt hur risig jag var!!!!!!! Tack igen

Jag: Va Härligt! Kanon du är frisk igen

Hon: Jaaaaaaaa

Kvinna runt 60 år

Haft en mycket svår barndom som skapat många trauman, vilka sedemera har manifesterat sig som fysiska problem (sjukdomar och olika obalanser på flera plan).
Har nu problem med ångest, svårt att andas (får inte ned luften i magen), hormoner som går upp och ned (opererat bort en njure och en binjure efter canceroperation för många år sedan). Har det ganska jobbigt allmänt fysiskt, obalanser överallt.

Behandling: Distanshealing Reiki 15 min.

Resultat: Nästan omedelbart efter healing kunde hon andas mycket djupare och bättre. Sov mycket dåligt på natten efter, fick ont i bröstbenet samt att det blev ömt vid palpering. Dagen efter: Träningsvärk i hela kroppen, sätesmuskulatur, bröst och mage. Hon upplever det som det brukar kännas efter ett rejält träningspass. Fick ett litet ångestanfall vid klockan 10.00 som sedan klingade av.
Hon har aldrig tidigare varit med om så påtagliga effekter av healing!!

Anledningen till att hon upplevde dessa "försämringar", är att det är de så kallade förstförsämringar som ofta uppkommer när man varit kroniskt sjuk under en lång tid tillbaka. Gamla krämpor blir som nya för en kort period innan de läker ut. Skolmedicinen gör precis tvärtom och sopar allting under mattan så det man inget ska märka och blir istället än mer kroniskt sjuk i slutändan...

Skickade några dagar senare en till Reiki behandling på distans till henne.

Resultat denna gång:

Hon kände denna gång ingenting alls i sin kropp däremot hände följande... Hon skriver själv följande med egna ord.

Citat " När jag fick healingen av dig så försökte jag slappna av men tänkte bara på mitt lilla barnbarn som 2 år. Hon har varit sjuk sedan i Fredags med hög feber och hosta. Hon har inte ätit och varit riktigt eländig. Så jag var orolig för henne under hela tiden. En timme efter healingen ringer min dotter och säger, Va konstigt? "barnbarnet" är mycket bättre och frågade efter mat och ville rita och måla nu!!!
Jag förstod då att healingen gick till mitt barnbarn i stället för till mej i dag. Är sååå glad för hennes skull!"

Förklaringen till detta är följande: Energi och healing fungerar som så att energin alltid går dit där som behövs som mest, och eftersom hon fokuserade på sitt lilla barnbarn som var sjukt så styrde hon, på ett omedvetet plan, den läkande energin till sitt barnbarn istället (som i det läget var i mer behov än hon själv).

Kvinna 60+

Utslitet knä, ben mot ben och haft mycket värk.
Opererade in en ny knäled i fredags och haft mycket ont efter operationen. Har även haft mycket sömnproblem.

Behandling: Distanshealing med Reiki 10 min.

Resultat: Sovit gott hela natten och vaknade första morgonen utan värk.

Kvinna 50+

Gått med skyhögt blodtryck i drygt 40 års tid. Legat runt 170/196 trots dubbla blodtrycksmediciner.

Efter en veckas andningsträning var trycket nere i 170/100.
Detta trots att hon då även under veckan tagit bort en blodtrycksmedicin.

Efter ytterligare några dagars andningsträning med ett till moment så var trycket nere i ofattbara 131/96.
Sjuksköterskan som tog blodtrycket trodde det var fel på blodtrycksapparaten och gick för att hämta en ny...samma resultat igen.
VAD har du gjort utbrister hon???
Jag har gått hos Janne på andningsträning sa hon. Då är det bara att fortsätta med det sa sköterskan, verkar ju onekligen mer än bra...

Hon tar bara en blodtrycksmedicin nu och hennes förhoppning är att kunna minska ned och ta bort den snart också.

Man 78år

Mycket stel samt värk i nacke och axlar sedan 15 år tillbaka. Svårt att komma upp på morgonen pga all smärta och värk.

Behandling: 30 min prova-på zonterapi

Resultat: 1 vecka senare är stelheten mycket mindre och värken är helt borta.

Notis: Jag gjorde ingen speciell behandling av varken nacke eller axlar utan bara en allmän prova-på behandling.

Kvinna 60 år

Symtom:
Har en långvarig svår stress bakom sig vilket orsakat svår hjärntrötthet, glömska samt upplever en rinnande vätska i hjärnan.
Mycket stela fötter och fotleder.
Lymfödem med svällda fötter, fotanklar samt svullnad i övriga kroppen. Känns tungt att promenera.

Behandling: Biofeedback (Andningsträning)

Resultat:
Efter 3 veckors andningsträning hemma känns nu fotlederna och fötterna mycket mjukare, kan vrida fotlederna helt som hon inte kunde tidigare.
Går mycket lättare att promenera.

Hjärntröttheten mycket bättre, mindre glömsk, hennes rinningar i hjärnan helt borta (förutom om hon stressar kraftigt).
Allmänt mycket piggare i hjärnan.

Hon har även börjat få tillbaka luktsinnet lite grann och kan förnimma lukter.

Kvinna i 70-års åldern

Lider av total utmattning, konstant spänningstillstånd i kroppen sedan många år tillbaka, kraftig nervositet, ångest, ängslan och svaghet. Frusit mycket under många år, känselbortfall i delar av huvudet och domningar i armarna, hjärndimma, ont i hela magen, enormt kraftig konstant tinnitus, muskelstelhet, inre kramper och en enorm huvudvärk varje dag.

Skolmedicinsk behandling:
Levaxin, blodtrycksmedicin, smärtstillande.
Mådde bara sämre av det och bestämde på eget initiativ att ta bort alla utom blodtrycksmedicinen.
Började då må mindre dåligt.
Blev därefter ordinerad och ätit antidepressiva mediciner under många år vilket skapat en mängd nya problem i både kropp & själ.

Behandling hos mig:
Zonterapi 6 behandlingar samt kört igenom äggkuren tillsammans med Nässelpulver.

Resultat: Fick sakta tillbaka energin i kroppen, kramperna minskade kontinuerligt, huvudvärken helt borta, tinnitusen helt borta kvällen efter 4e behandlingen.
Efter 6e behandlingen kände hon sig som en tonåring igen och otroligt pigg.
Hennes egna ord: Har inte varit så här pigg på 40år, jag kan inte förstå det hela!!

 © 2015 Helhetsterapeuten ZT3D AB Besöksadress: Mariebergsgatan 20a 731 34 Köping Foto: Thomas Ljungqvist Web: NyWeb