DSC 8970 mindreOm mig

Jag heter Janne Forsström, är diplomerad zonterapeut och driver företaget Helhetsterapeuten ZT3D AB i Köping, där jag också kommer ifrån och är född. Mitt intresse för alternativmedicin har alltid varit stort, speciellt då zonterapi som ligger mig varmast om hjärtat. För drygt 20 år sedan kom jag själv i kontakt med zonterapi för första gången, när jag sökte upp en duktig zonterapeut i Köping som behandlade mina åkommor. Redan efter första behandlingen märkte jag förändringar i positiv riktning och efter 6-7 behandlingar så var jag helt bra, åkommorna har sedan dess aldrig heller kommit tillbaka. Mitt intresse för zonterapi föddes då på riktigt, när jag märkte hur effektiv, enkel och kraftfull terapin är.

Cirka 20 år senare, år 2009 började jag leta efter olika alternativmedicinska utbildningar, valet föll då på zonterapi. Jag gick min utbildning på Öland hos Team Hellberg Zonterapi AB, ett val jag aldrig ångrat. Det var en mycket komplett utbildning som inte "bara" bestod av zonterapi utan även flera andra terapier som ortobionomi, strykningsterapi, öronakupunktur och metamorfos. Det ingick även mycket naturmedicin, en introduktion i traditionell kinesisk medicin, skolmedicinsk sjukdomslära samt en hel del annat. Mina lärare Henrik och Lena Hellberg har tillsammans över 60 års erfarenhet av alternativmedicin och ger alla elever gedigna kunskaper i allt som rör kropp och själ, det är en skola för livet helt enkelt...
Söker man en bra alternativmedicinsk utbildning ska man gå den hos Team Hellberg, bättre skola är svårt att hitta!

Därutöver har jag gått några påbyggnadsutbildningar och kurser för att bredda mina kunskaper och kunna behandla fler åkommor av olika slag.

Örtmedicin
År 2013 gick jag en utbildning i Örtmedicin i Sthlm under ledning av Lisa Kock.

Jag är nu färdigutbildad i Biofeedback / The Road Back.
Läs mer i fliken behandlingar, Biofeedback.

Jag är nu även färdigutbildad Reiki Master.
Läs mer om Reiki Healing under fliken behandlingar.

I slutet av mars 2011 öppnade jag min praktik i Köping där jag nu behandlar ett antal klienter varje vecka med goda resultat.
På sidan referenser kan Du läsa några berättelser om hur människor blivit hjälpta av mina behandlingar för sina åkommor.
Förutom mina behandlingar har jag försäljning av en hel del hälsokost och hälsorelaterade produkter.
Jag är medlem i styrelsen i Komplementärmedicinska Riksförbundet och innehar patientansvarsförsäkring.

Varmt välkommen Du också att prova någon av mina behandlingar!

Länk till Team Hellberg

Länk till Komplementärmedicinska Riksförbundet

 © 2015 Helhetsterapeuten ZT3D AB Besöksadress: Mariebergsgatan 20a 731 34 Köping Foto: Thomas Ljungqvist Web: NyWeb