Ortobionomi

anatomi

Det är en enkel och genial metod som programmerar om hjärnan så att den släpper taget om gamla och nya muskelspänningar i kroppen och på ett mjukt sätt korrigerar spänningar och smärta i leder och muskler, mycket effektivt. Kroppens inneboende medvetenhet visar vägen genom att den talar om att inte gå emot motstånd eller smärta i rörelseapparaten utan att gå åt det håll som kroppen slappnar av – där finner man läkningspotentialen. Metoden fördes till USA på 60-talet av osteopaten L.H. Jones och det är inga ryck och knyck, bara lugnt och sansat.

Metoden lämpar sig väl för t.ex. om man har benlängdsskillnad, ett snett bäcken, ischias, ont i leder, rygg, nacke, frusen skuldra, hälsporre och mycket mer.

Har Du tidigare varit till Kiropraktor, Naprat o.d. så vet Du förmodligen hur ont det gör vid deras manupuleringar, där det ofta "knäcks rätt" i leder och muskler. Problemet är, förutom att det kan göra hiskeligt ont, att åkommorna ofta kommer tillbaka efter en liten tid. I Ortobionomin får man aldrig gå emot en smärta utan man går alltid mot det håll som kroppen slappnar av, behandlingen är därför alltid väldigt skön och samtidigt mycket effektiv. Oftast räcker det med 1-3 behandlingar.

Länk till Henriks egen artikel om Ortobionomi.

Pris per behandling, cirka 1 timme 480: -

Första besöket som tar lite längre tid 580: -

 © 2015 Helhetsterapeuten ZT3D AB Besöksadress: Mariebergsgatan 20a 731 34 Köping Foto: Thomas Ljungqvist Web: NyWeb